Смятате ли да стане масажист, но не сте сигурни дали това е устойчива кариера?

Mасаж предлага повече, отколкото само ползи за релаксация. Тя има много приложения, както физически, така и психологически, което го прави отличен терапия за цялостното здраве и благополучие на никого.

От релаксиращ мускулите и помагачество представяне в спорта, за да се намали стреса, повишаване на кръвообращението и дори подобряване на обмяната на веществата, масаж има безброй ползи; което означава, че квалифицирани и опитни масажисти, винаги ще бъде в търсенето.

ПОЛЗИТЕ ОТ РЕДОВНО МАСАЖ
Ние всички знаем, че наличието на масаж е сполучлив начин да ни накара да се чувствам добре, но много от нас не знаят за широкия спектър от ползи редовен масаж могат да имат за нашето благосъстояние. С история датираща от 5000BC, масаж е бил използван, за да се лекува човешкото тяло и насърчаване на доброто здраве в продължение на хиляди години.

Една от основните причини, поради които се чувстват повишен усещане за благополучие след масаж е заради ефекта, който оказва върху нашето обръщение. Масаж увеличава притока на кръв, така и лимфен целия нашето тяло, което от своя страна е една ободряваща и лечебен ефект върху уморените, болки или наранени мускули, и помага на тялото да се освободи от токсините и отпадните продукти.

По време на масаж, всички видове физиологични промени да бъдат осъществени:

Капацитетът на кислород на кръвта ви се увеличава с 10-15%.
Има увеличение на размера на стомашни сокове, слюнка и урина, че произвеждат.
Повишено количество на азот, разтвор на натриев хлорид и неорганичен фосфор се отделя.
Функцията на петрола и потните жлези се подобрява.
Кръвоснабдяване на вътрешните органи се увеличава.
Стегнати мускули се разхлабват, докато слаби мускули са стимулирани.
Индуцирана от упражнения умора е намален.
Вашият метаболитната може да се увеличи.
Както можете да видите, че има много повече се случва не само създава успокояващ, релаксиращ опит.