10 съвета за запазим клиентите си за масаж – 2 част

7. задаване на въпроси
Говори с клиентите си за налягане / техника / болка и т.н., и вие ще се дава незабавна обратна връзка. Някои клиенти са твърде срамежливи, за да попитам за по-твърд или по-мек подход, и като иска, може да се гарантира, което им дава точно това, което те искат, когато те го искат.

8. достигане
Не просто да разчита на своите клиенти, за да резервират бъдещи назначения. Ако не сте чували от тях след няколко седмици, да ги даде на повикване и да видим как те са били получаване на след последния масаж. Предложи друга сесия и те биха могли да бъдат щастливи да поръчате на място. Ако не, предлагам ви ще се обадя отново скоро.

9. предлагащи ЕКСТРИ
Всеки обича един свободен и ако това означава получаване на човек на вашата масаж на маса това не е наистина свободен на всички. Имат ли вашите клиенти да попълват при първата им среща и да го използвате, за да изпратите отстъпки или бонуси стойност на празници, рождени дни или периодично. Вие също може да започне програма за лоялност, който предлага нещо като „да си петия масаж безплатно“.

10. БЪДАТ настаняване
Нещата се променят и назначения понякога трябва да бъдат разсрочени. Ако клиент казва, те се изпълняват със закъснение или, че те трябва да се разсрочи, да се напомня, че тя може да бъде от техния контрол. Бъдете приемане на промените и се опитайте да намерите време, което ще отговаря по-добре. Показване сте гъвкави и признава, че времето им е ценно ще направи вашите клиенти да се чувстват обгрижвани и ценен.

Стойност Вашата лоялни клиенти
Долната линия е това – колкото повече се направи за вашите клиенти, толкова по-вероятно е те да се върнат. Запознайте се с вашите клиенти и да използва тази информация, за да се гарантира, че сте част от живота им. Имате ли клиент с остеоартрит? Тогава споделите връзка с тях по отношение на това как масаж може да ви помогне да управлявате болка. Имате клиент, който е траур загубата на някой те обича? Изпратете им карта. Не забравяйте – маркетинг на съществуващи клиенти е също толкова важно, колкото и маркетинг на нови клиенти.